25 травня - перша ластівка нового українського рок-фесту

27 травня 2014, 16:04
Власник сторінки
0
36
25 травня - перша ластівка нового українського рок-фесту

Музиканти, перед літною відпусткою, намагаються дарувати своїм слухачам безліч позитивних емоцій та заряд бадьорості на усе літо.

Минулий тиждень, дарував українцям багато різноманітних дійств як у Києві, так й по всій території нашої держави. Безліч концертів, свідчать про те, що літо, неухильно та неминуче вступає в свої права. Музиканти, перед літною відпусткою, намагаються дарувати своїм слухачам безліч позитивних емоцій та заряд бадьорості на усе літо. Так вінцем, котрий підвів жирну риску під завершенням минулого тижня, став святковий концерт "Не пасуй - голосуй!", що був присвячений проведенню виборів, та вільному волевиявленню громадян. 

Святкове дійство відбувалось у парку Extreame park , що знаходиться у парку Дружби народів, який розкинувся на Трухановому острові у м.Київ. Кожен, хто проголосував на виборах, не важливо за кого, але зробив свій громадянський вибір, зміг безкоштовно стати часткою святкового концерту, котрий зібрав на одній сцені ціле сузір’я вітчизняних музикантів. Навіть той факт, що шалена злива з градом, що пройшла по всьому Києву за декілька годин до початку дійства, не змогла зіпсувати святкового настрою усім, хто зібрався на концерті. Глядачів навіть не збентежили калюжі, що утворилися після зливи, та багнюка, котра є постійним атрибутом сильних дощів. Чудова атмосфера дійства, повністю знівелювала погодні негаразди.

У неділю, на сцені, для усіх відвідувачів, грали та співали відомі українські гурти, як то ТІКДруга Ріка,СКРЯБІН таВоплі Відоплясова . Послідовність виступів котрих, повністю співпала з їх переліком. Зі сцени відвідувачі дійства, змогли прослухати улюблені пісні колективів наживо. Дехто, хто виявив бажання, та трохи наполегливості, змогли без великих зусиль отримати автограф, та зробити пам’ятне фото з улюбленим виконавцем. 

Окрім чудової музики, котра не відпускала присутніх з концерту до дванадцятої годи вечора, глядачі змогли насолодитися ще й чудовим сюрпризом від організаторів. Сюрприз полягав у вогняному шоу, виступу паркурівців, групи Workout та виступу дівчат Pole dance. Таким чином, концерт "Не пасуй - голосуй!" зміг подарувати усім відвідувачам гарний настрій, позитивні емоції та шалену кількість якісної, та класної, живої української музики. Сподіваймося, що початок справжнього українського фестивалю рок-музики, на київських теренах, покладено. 

За фотозвіт з концерту, велика дяка https://vk.com/wifi.photography а саме Віктору Фонтаеву
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ТІК,СКРЯБІН
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.