Ну это просто праздник какой-то....

26 травня 2014, 23:22
Власник сторінки
3
150

Новороссия крепчает.

Голова Луганської народної республіки (ЛНР) Валерій Болотов жорстко розкритикував керівництво Донецької народної республіки (ДНР) за здачу Донецька українським військам і недостатній опір противнику. Про це повідомила прес-служба Болотова, інформує УНН.
Болотов вважає, що зачистка Донецька силами АТО і здача міста української армії - це злочин глави ДНР Дениса Пушиліна проти власного народу.
"Лідери ДНР виявилися ганебними боягузами і зрадниками. Допустити зачистку Донецька військами окупантів - це злочин Пушиліна і його людей проти народу Донецької народної республіки. Це зрада", - заявив Болотов.
Він повідомив, що керівництво ДНР оголошено персонами нон-грата на території Луганської народної республіки.
"На території ЛНР Денис Пушилін і його найближче оточення вважаються зрадниками і персонами нон-грата. За законами воєнного часу, як зрадники власного народу вони підлягають ліквідації", - підкреслив глава ЛНР. 
Він також додав, що вважає главу ДНР людиною поза законом і оголошує йому війну.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.