АП закликала Ахметова дотримуватися думки про єдність України

11 травня 2014, 17:58
Власник сторінки
0
43

В адміністрації президента обіцяють зробити ''кадрові висновки'' з закликів Рината Ахметова припинити АТО на Донбасі.

В адміністрації президента обіцяють зробити ''кадрові висновки'' з закликів Рината Ахметова припинити АТО на Донбасі.

Про це на брифінгу  заявив в.о. глави АП Сергій Пашинський, коментуючи вимогу компанії Ахметова щодо припинення АТО на Донбасі.

''Ми здивовані заявою Метінвесту, а ми розуміємо – що це заява Ахметова (власник компанії), який виступав за єдину Україну і по рекомендації якого був призначений голова Донецької ОДА (Сергій Тарута).  … 'Ми будемо робити в тому числі і кадрові висновки з цих заяв'', -  додав Пашинський.

За словами Пашинського, влада не збирається припиняти АТО, оскільки не хоче допустити поширення сепаратизму.

''Ми прекрасно розуміємо, що ця вимога (компанії Ахметова припинити АТО) не тільки не врегулює ситуацію на Донеччині, а й поширить цю 'заразу' на територію усієї  України. Я заявляю, що ми не допустимо  розповзання сепаратистів і терористів на території інших областей', - заявив Пашинський.

За його словами, в цьому є ''стратегічний план наших ворогів''.

За його словами, активна стадія АТО триває у Слов'янську, Краматорську та Красному Лимані, але жодних подробиць не повідомив. Він також пояснив, що українські війська були виведені з кількох об'єктів у Маріуполі, тому що виникла загроза жертв через цивільного населення міста в рамках активних дій АТО.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.