Штурм«Київміськбуду»

29 квітня 2014, 00:42
Власник сторінки
0
65

28.04.2014 12:20 Прес-служба Президента України

Команда «Київміськбуд», пов'язана з попередньою владою, за даними МВС України, вивела з компанії понад мільярд гривень. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов'язки заступника Глави Адміністрації Президента України Андрій Сенченко.

«Там сьогодні окопалася команда, глибоко ешелонована, що має і «смотрящих», і кураторів , серйозну інформаційну підтримку. Ця команда продовжує виводити з «Київміськбуду» майданчики, будівлі, споруди, у тому числі медичні активи. Виводяться і фінансові ресурси.
22 квітня Міністерство внутрішніх справ зробило заяву про те, що розпочато кримінальне провадження і обсяг претензій складає понад 1 мільярд гривень. Це те, що вкрадено у «Київміськбуду». Коли вкрадена така сума, то опірність дуже і дуже жорстка», – сказав А.Сенченко.

За його словами, на його адресу, а також на адресу тимчасово виконуючого обов'язки Глави Адміністрації Президента України Сергія Пашинського, вже поступили погрози від тих, хто намагається чинити опір і захищає вкрадене.

«Нам погрожували тим, що влаштують розправу за допомогою одного з провідних українських телеканалів і для цього вони очікують санкцію з Відня. Крім цього, підготовлена ​​ціла серія публікацій провокаційного характеру, які намагаються за гроші розмістити в різного роду Інтернет-виданнях. Ми не боїмося ніякої війни із злодіями, казнокрадами та корупціонерами», – підкреслив А.Сенченко.

Він також зазначив, що Міністерство внутрішніх справ, прокуратура і Адміністрація Президента вестимуть максимально жорстко цю боротьбу і доведуть до переможного кінця. Результати цієї роботи будуть оприлюднені.

«Ми нічого цього не боїмося. Дії влади будуть максимально публічні, зрозумілі громадянам і киянам. При зміні команди «Київміськбуду» це робитиметься не під килимом, а публічно перед телекамерами», – сказав А.Сенченко.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.