Хабарники врятували бандюг СБУ. Аудіо: міліціонер вимагає хабар для прокурора

30 березня 2014, 20:37
Власник сторінки
0
46

Родинне угрупування співробітників СБУ використовувало працю нелегальних працівників та неповнолітніх дітей, організувало тіньовий обіг грошей і продукції, чим спричинило значну шкоду державі

Родинне угрупування співробітників СБУ  використовувало працю нелегальних працівників та неповнолітніх дітей, організувало тіньовий обіг грошей і продукції, чим спричинило значну шкоду державі та простим людям. Головного свідка було вбито – перерізали горло. Зловживання відбувались під «дахом» продажної податкової служби, продажної СБУ, продажної міліції, продажних прокурорів, продажних суддів.

20 березня 2014 року суддя Володарськ – Волинського районного суду Сульженко Л.П. за співучасті прокурора Мельника Ю.М. неправомірно припинив кримінальне провадження відносно Педан Тамари Григорівни, генерального директора ТОВ «Поліська м`ясо — молочна компанія». Тамара Григорівна – мати діючого майора Головного управління СБУ Олександра Педана, одного з тіньових власників живодерної компанії.

Декілька років тому на паях з місцевою мешканкою Іриною Городецькою у с. Красногірка Володарськ – Волинського району родиною есбеушників Педанів — Гайдуків було засноване м`ясо – переробне підприємство. Після того, як виробничий процес налагодився і компанія почала отримувати прибуток, жадібність спонукала СБУчене сімейство до вкрай непорядних дій – Ірині Городецькій заявили, що в її послугах більше нема потреби і виштовхали на вулицю, хоча доля Ірини як співзасновниці складала 50 % і без ії участі жодна юридична дія, жодна фінансово — господарська операція не могла бути законною, однак це не завадило «педанам» здійснювати різноманітні оборудки. «Жадность фраєра сгубіла» і набула хворобливих рис злочинного характеру: у нелегальних працівників крали пенсійний стаж, експлуатували неповнолітніх дітей, організували прихований обіг грошей і продукції.

Скривджені новітніми рабовласниками працівники за захистом своїх прав звертались до міліції, прокуратури і суду, проводили акції протесту, навіть у Києві під Головним Управлінням Служби Безпеки України (!). Але всі зусилля були марними, тому що чекісти — високопосадовці мали добре налагоджені корупційні зв`язки в державних органах.

Врешті – решт по фактах зловживань прокуратурою було порушено кримінальну справу, в успіх якої ніхто вже не вірив.

Довгоочікуване розслідування нарешті почалось, але виявилось, що для успішного його розвитку не вистачало … 5 тисяч доларів – саме такі гроші для прокурора Мельника просив у Ірини Городецької міліційний слідчий Ян Іванович Бондарчук. Міліціонер розповів про шалений тиск на нього з боку керівництва Слідчого управління УМВС України в Житомирській області та прокуратури, про спроби співробітників СБУ вкрасти матеріали справи.

Ірина Городецька хабар не дала, тому кримінальну справу повністю розвалили. Наприклад,  з матеріалів зникло багато епізодів, у тому числі про використання дитячої праці, а прокурор офіційно приховав значну матеріальну шкоду, завдану державі від недоотриманих податків та тіньового обігу. Суддя злісно не опитав свідків, натомість зобов`язав сам себе розглянути прохання підозрюваних про звільнення від кримінальної відповідальності і виправдав зловмисників «за закінченням строків давності», а злочини кваліфікував як дитячі забавки !!! Тобто, кримінальну справу тупо продали разом із совістю, честю та діловою репутацією.

Запроданці не лише наплювали в душі десятків обдурених шахраями колишніх працівників, але й зрадили святе – світлу пам`ять викраденого і вбитого найманцями СБУ  під час подій на Майдані свідка Віктора Прохорчука, якому перерізали горло. Як відомо, тітушками — головорізами керував особисто очільник Служби безпеки України, функціонери якої скористались нагодою поквитатись з патріотом за його відверті свідчення і заклики боротись з корумпованою СБУ.

Та «писулька», котру зліпили суддя Сульженко з прокурором Мельником та слідчим міліціонером Яном, нині оскаржується в Апеляційному суді Житомирської області, котрий теж досі не очищений від запроданців. Можливо, справу знову будуть розглядати ті ж самі перевертні в мантіях, котрі в минулому вже рятували «педанів» СБУ.

Тим часом «Поліську м`ясо — молочну компанію» ділки штучно підвели під банкрутство і загнали до фіктивної боргової ями, створеної разом із спільниками, таким чином вкравши у підприємства майно і активи.

ДОВІДКОВІ МАТЕРІАЛИ

ФОТО:

Писулька судді Сульженка і прокурора Мельника

 ДЖЕРЕЛО: http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/xabarniki-ryatuyut-bandyug-sbu.html

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,корупція,хабарництво,вбивство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.