Час вил настав

05 грудня 2013, 06:40
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
Час вил настав

У країні настав час радикальних змін

Непідписання президентом угоди про асоціацію з Євросоюзом і позбавлення громадян права на європейське майбутнє стало останньою краплею, після якої терпець українців увірвався. Заради преференцій для бізнесу Сім’ї, під тиском олігархів Президент Янукович продався Кремлю та пішов на уклін російському диктатору Путіну.

Народ не зміг пробачити йому такого приниження національної гідності. Я особисто взяв вила, і разом з мільйонами українців вийшов на Майдан. Корчити з себе ватажка і месію,вилазити на сцену, як це робили так звані опозиціонери, не хотів. Адже право називатися ватажками у цій революції справедливо отримали не політики, а звичайні люди, які вийшли на вулиці у всіх куточках України, аби засвідчити свій протест діючій владі.

У ці дні я свідомо „загубився” у натовпі, але був пліч-о-пліч зі своїм народом, підтримав його щирі європейські прагнення, відчув його силу і шалене серцебиття, проникся неймовірною гордістю за нього.

А що влада? Влада настільки злякалася своїх громадян, що застосувала силу у „кращих” традиціях путінської Росії. Підло, зухвало, підступно, у ночі, коли горе-вождики спали у теплих ліжечках, а справжні революціонери із народу творили історію. Сотні бійців „Беркуту” за вказівкою згори зненацька накинулися і по-звірячому відгамселили беззбройних дівчат та хлопців, які були винні лише в тому, що бажали країні кращогомайбутнього. Бійці холоднокровно калічили наших дітей, виміщаючи на них всю ненависть режиму до свого народу. Тепер владу доречно йменувати не просто „банда”, а  „кривава банда” Януковича.

Я не міг спати кілька ночей, не міг повірити у те, що це все відбувається у нашій незалежній країні, настільки жахливими були картинки з нічного побоїща на Майдані.

Я заприсягся, що виконаю волю тих дітей, які постраждали за свої європейські мрії: власноруч підпишу угоду про асоціацію з Євросоюзом, коли стану президентом у 2015-му році. А антинародну владу змушу відповісти за кожну краплю пролитої на Майдані крові.Земляки, вставайте! Час вил настав!

 

Ваш Олег Ляшко

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.