Підкуп на 94-му окрузі (ФОТО)

23 листопада 2013, 17:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
Підкуп на 94-му окрузі (ФОТО)

Сьогодні з Андрієм Лозовим на 94-му окрузі затримали дві машини з пайками для підкупу

У Гребінках зловили дві машини, які везли пайки для підкупу виборців за кандидата від влади Руслана Бадаєва. До кожного пайка додається газета за Бадаєва. 

У машині ми побачили накладну на 1600 пайків, а також списки із тими, кому вручили пайки. Організаторів підкупу Олександра Яковича ми затримали і одразу викликали міліцію. 
рганізатор підкупу Олекссандр Якович


Організацією підкупу за кандидата-регіонала в 94-му окрузі Руслана Бадаєва займається фальсифікаторка виборів-2012 Тетяна Засуха. Саме автомашинами її Саливінківського цукрозаводу розвозили продуктові набори для підкупу. Роздавали їх по ком
анді Засухи працівники цукрозаводу. Коли ми зловили ці авто і викликали міліцію для документування злочину, затримані почали розказувати казку, що це вони вітали жителів селища з 140-річчям заснування заводу. Та всі люди знають, що в Засухи зимою сніг не випросиш, не те, щоб вона просто так роздавала продуктові набори. Крім того, на вилучених нами з Андрієм Лозовим списках чітко видно, що продуктові набори роздавалися виборцям 290 виборчої дільниці. Всі ці докази вчинення злочину ми передали слідчо-оперативній групі Васильківського райвідділу міліції, однак сподіватися на об'єктивне розслідування марно. Вони й досі не можуть знайти тих, хто 15 листопада виплеснув мені і Лозовому йоду в обличчя. І сьогодні міліція робила все, щоб відбілити затриманих зловмисників. Бо міліція виконує вказівки губернатора Присяжнюка, який і організовує підкуп виборців і фальсифікації. Бо інакше регіоналівська банда виборів не виграє. Але не еа тих нарвалися. Ми дамо гідну відсіч бандитам при владі.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.