Куди зник мер Луганська Кравченко?

14 листопада 2013, 18:45
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0

Нещодавно громадські активісти та мої помічники на сесії Луганської міськради потикали носом депутатів та чиновників у реальні проблеми простих людей

Після цього до моєї приймальні надходять сотні звернень городян, які хочуть, щоб нарешті вже луганські чиновники почали виконувати свої прямі обов’язки. Але люди не можуть знайти мера міста Сергія Кравченка – у приймальні на телефонні дзвінки відповідають, що мера немає у місті. Мої помічнкии зателефонували до мерії, де їм повідомили, що Сергій Іванович у відрядженні і з’явиться на робочому місці наступного тижня. Кои я збирався приїхати на сесію, Кравченко злякався й переніс її н аминулий тиждень, коли я мав бути присутнім у Верховній Раді. Але перелякані держиморди все одно перегородили сесійну залу, щоб я не мій добратися до трибуни. Коли я запевнив своїх прихильників, що приїду в Луганськ на цьому тижні – Кравченко зникає до якогось відрядження. Цікаво, що це за відрядження – на цілий тиждень – коли в місті люди потерпають від комунального безладу? Особливо враховуючи, что у вересні Сергій Іванович майже місяць відпочивав у Карлових Варах? Що це за мер, який у закордонних відпустках та відрядженнях буває частіше, ніж на робочому місці? Звертаюся до Генеральної прокуратури та Мінздоху – нехай з’ясують, чи є у Кравченка нерухомість за кордоном, чи сплачує він з неї податки і чи правомірне нарахування чималої зарплатні мерові, який фактично не працює? Луганчани вже готові винести такого мера на вилах!

 Олег Ляшко,
 Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.