Це не Сім'я. Це Cosa Nostra

08 жовтня 2013, 16:40
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2286

Сьогодні у парламенті, як завжди захищав інтереси людей і боровся з бандою



Яка це "Сім'я"? Це не Сім'я, а Cosa Nostra. Мордують Україну, обкрадають людей, руйнують економіку через несплату податків і контрабанду, яку кришують Арбузов і Мінздох на чолі з Клименком. Щоб припинити безлад у державі, треба відправити у відставку уряд Азарова-Арбузова, а Клименка - під трибунал.


В країні по 5 місяців не виплачують допомогу на дітей, а безсовісні риги замість того, щоб вирішувати нагальні проблеми, нахабно дерибанять 50 мільйонів гривень на довибори. Це при тому, що ті, хто фальсифікував довибори на проблемних округах, так і не понесли відповідальність за свої злочини через змову влади і так званої опозиції.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,контрабанда,ВР,парламент,опозиція,РПЛ,Арбузов,Клименко,трибунал,Радикальна партія,Олег Ляшко,економіка,довибори,держава,уряд,податки,сім'я,Мінздох,проблемні округи,Міністерство доходів і зборів,Cosa Nostra
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.