У Януковича і Азарова - забрати зарплату

07 жовтня 2013, 15:23
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
896

Сьогодні на погоджувальній Раді парламенту закликав припинити виплачувати заробітну плату Президенту і прем'єр-міністру

Економічна ситуація в країні - катастрофічна. Рівень заборгованості по заробітній платі весь час зростає. По 5 місяців (!) людям не виплачують те, що вони чесно заробили, крім того, не виплачують державну допомогу по догляду за дітьми, по догляду за інвалідами, допомога по безробіттю. Державне казначейство не виплачує копійчані рахунки - до мене звертаються нещасні люди, які не можуть навіть за світло заплатити... Тому я звертаюсь до уряду: негайно припинити виплачувати зарплату і матеріальну допомогу Президенту, прем'єр-міністру, міністрам, депутатам, головам обласних і районних держадміністрацій. Вимагаю вирішити спочатку проблемних знедолених людей - тоді хай виплачують собі зарплату.
По всій країні масово закривають лікарні. Досить експериментувати над здоров'ям громадян! Ви ж, депутати, над своїм здоров'ям не експериментуєте, а над людьми знущаєтесь, позбавляючи права на лікування. В середу у Верховній Раді заплановано розгляд у другому читанні законопроекту "Про мораторій на закриття медичних закладів".
Я закликаю всіх депутатів підтримати законопроект про мораторій. Наскільки мені відомо, керівництво Партії регіонів поставило перед депутатами більшості завдання не голосувати. Не уникайте відповідальності! Спитайте у своїх виборців: вся Україна плаче від того, що у селах і містах продовжують закривати медичні установи!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Азаров,президент,ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,мораторій,медичні заклади,заборгованість,міністри,зарплати,матеріальна допомога,Держказначейство,економічна ситуація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.