Про що мріють вчителі

06 жовтня 2013, 18:36
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
697

Сьогодні привітав багатьох освітян особисто. Знаєте, що найчастіше я від них чув?

Ні, навіть не скарги на жалюгідно маленькі зарплати, які абсолютно не відповідають цій благородній професії, хоча це теж болить і їм, і мені, і всім іншим людям, яким не однаково, що завтра буде з Україною. Частіше працівники педагогічної галузі казали, що найкращим подарунком до свята для них була б відставка профільного міністра Табачника, який довів освіту геть до ручки.
P.S. Приємно і водночас якось ніяково було, коли з Днем учителя вітали і мене. Адже моя перша освіта - юридичний факультет Харківського Педагогічного Універститету імені Г.С. Сковороди. З мене міг би бути, думаю, не найгірший вчитель історії та правознавства. Однак, щиро переконаний, вчителем, лікарем і священиком може бути лише та людина, яка без того жити не може.
Я іду в Президенти заради того, щоб зокрема забезпечити освітянам високі зарплати. Бо це одна з найблагородніших професій.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: президент,ВР,парламент,Табачник,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,освіта,вчителі,зарплати,професія,педагогічна галузь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.