Тоталітаризм у парламенті

04 жовтня 2013, 12:23
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
678

"Свобода" й КПУ пропонують заборонити позафракційним депутатам об'єднуватися у групи із правами фракцій

Я не дивуюся, бо ці дві тоталітарні партії - одного поля ягоди. Серед позафракційних депутатів, окрім мене, немало опозиційних, відповідальних, толкових, ініціативних і принципових людей. За кожного з нас як депутата-мажоритарника віддали голоси десятки тисяч виборців. Ми не ховалися за спинами партійних лідерів у списках. Тому я переконаний, маємо не менше прав на виступи в Раді та просування потрібних людям законодавчих ініціатив. Не шановні мною комуністи та "свободівці", припиніть наступати на демократію! Що цікаво, фракція "Батьківщина" на чолі з Яценюком теж підтримує цю репресивну ініціативу. Розкрию таємницю: як би вам, тоталітаристам, цього не хотілося, переговори про створення опозиційної групи позафракційних ідуть успішно, і після зниження порогу для створення депутатських об'єднань до 15 чоловік ми вам покажемо кузькіну мать!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: КПУ,Яценюк,ВР,Рада,парламент,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,демократія,"Батьківщина","свобода",фракції,тоталітаризм,позафракційні депутати,депутатські об'єднання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.