Холодно. Бр-р-р!

02 жовтня 2013, 07:31
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
978

Не знаю, як у вас, а у мене в квартирі (будинок на Печерську) вже кілька днів немає гарячої води

В таку холоднючу погоду це відверте знущання. Багато чого у житті було, для мене не проблема митися холодною водою, але, погодьтесь, це неприємно. Гріти чайник, щоб помити голову - це вже навіть для мене занадто! А чому моя дружина і донька теж мають мерзнути?!.. І так само десятки тисяч інших жінок і дітей! А як людям літнього віку?!... За таку недбалість у міському господарстві - Попова слід утопити в Дніпрі, пустивши під лід. Накинувши камінь йому на шию, бо гівно не тоне.
Якби я був мером Києва - такого кошмару ніколи б не було, опалення давно увімкнули б, а за два дні без гарячої води - своїми руками відірвав би яйця всім, кому треба. Натомість ми мерзнемо. А вони там сьогодні планують чергову нелегальну сесію Київради - та краще водопостачанням займіться і опаленням, держиморди!

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,РПЛ,Радикальна партія,Київ,Печерський район,Олег Ляшко,Київрада,Дніпро,мер,держиморди,сесія,опалення,гаряча вода,недбалість
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.