Рейтинг на дитячих сльозах

30 вересня 2013, 15:38
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
743
Рейтинг на дитячих сльозах

Сьогодні Міжнародний день всиновлення

Я сам виріс у дитдомі-інтернатах, і мені гірко, що нині заради політичного піару деякі діячі готові забути про інтереси дітей, позбавлених батьківської опіки.
Партія регіонів і ВО "Свобода" прагнуть путінізувати Україну ціною дитячих сліз.
Вони пропонують заборонити іноземцям всиновлювати українських дітей.
Це повна маячня. Треба спочатку думати про дітей, а не про гучні політичні заяви.
Я маю право так говорити. Ті, хто не знають, що таке життя дитдомівця, не в праві вирішувати долю цих нещасних дітей. Не можна ставити політику вище інтересів дитини. Це так цинічно заради свого інтересу нехтувати сльозами діточок, позбавлених тепла мами і тата. Бог все бачить. Звісно, було б краще, якби маленьких українців та україночок всиновлювали громадяни нашої держави, але Україні треба ще багато років для розвитку культури усиновлення. Більшість дитдомівських та інтернатівських, на жаль, не мають перспективи. Багатьох моїх однокласників з Борзнянського, Комарівського і Яблунівського інтернатів вже немає у живих, деякі з них поспивалися або стали наркоманами, дехто сидить у тюрмі. Велика рідкість, коли така дитина досягає чогось у житті. Те, що пацан з дитдому Олег Ляшко став народним депутатом України - на жаль, виняток із правил. Сумно, але чесно: хай краще діти отримають гідне життя на чужині, ніж пропадуть на рідній землі. У кожного у дорослому віці буде можливість повернутися на Україну, якщо справді захоче. Не треба путінізувати нашу державу аналогом російського закону Діми Яковлєва. Тим більше, батьки часто відмовляються від важкохворих дітей, а мешканці США і Західної Європи вважають честю усиновлювати саме таких дітей, щоб далі вилікувати їх, виховати і вивчити. Хай буде соромно політикам, які вважають, що таким дітям краще у ранньому віці померти в Україні без батьківської опіки і повноцінного лікування.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: США,ВР,парламент,ВО "Свобода",РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,Європа,діти,піар,політики,інтернати,всиновлення,діячі,дитдом,політичні заяви
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.