Браво, Сєня! Прогин зараховано

06 вересня 2013, 13:40
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1231

Поспіхом, із порушенням Конституції призначені вибори на п’яти проблемних округах – театральна постановка, яку писали спільно регіонали і Яценюк

Після голосування Сєня голосно вигукував „браво” Єфремову і його фракції. Як бачимо, артисти від влади і від „опозиції” „зспівалися”, точніше - знюхалися.
Для тих, хто пропустив це феєричне дійство, яке транслювалося на телеканалі „Рада” у четвер ввечері, нагадаю: регіонали разом з так званою опозицією без обговорення, не читаючи проголосували законопроект про перевибори 15 грудня у "проблемних округах". Після голосування Яценюк із задоволенням гукав "браво". Поспішне голосування без будь-якого обговорення Рибак мотивував тим, що так вирішили керівники фракцій на нараді. Тільки вдумайтеся: наплювали на Конституцію, на закон "Про регламент", бо "так вирішили керівники фракцій". Пам'ятаю, як Яценюк після спільного, як сьогодні, голосування з регіоналами закону "Про вибори" заявляв, що це перемога і теж гукав "браво". У підсумку отримали сфальсифіковані вибори і більшість ПР у парламенті. Сьогоднішнє ж голосування звільняє від відповідальності тих, хто фальсифікував вибори. Упевнений, що це і є предметом чергової змови влади і т. зв. опозиції, а народу вішатимуть лапшу на вуха про "компроміс". Як же гидко бути у цій брехливій, зловонній клоаці. Так хочеться кинути у це збіговисько фарисеїв і брехунів атомну бомбу, щоб звільнити Україну від цього прокляття.
У Яценюка, Тягнибока, Кличка і Гриценка був би шанс довести, що вони мужики, якби вони самі пішли на вибори у проблемні округи. Опозиція нічого б не втратила: на їх місця гарантовано пройшли б наступні опозиціонери за списками їхній партій. А вони б зайвий раз пройшли тест – дізналися, чи підтримує їх народ, чи вони просто випадково прошмигнули до парламенту за спиною Юлії Тимошенко. А якщо вони вибори на окрузі не можуть виграти у чесній боротьбі, то нехай котяться під три чорти з політики, як вони режим Януковича збираються долати?
Агов, панове опозиціонери, чи є серед ваш мужики? А у відповідь – тиша.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Яценюк,Кличко,ВР,парламент,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори,влада,liashko,опозиціонери,пр,Конституція,Рибак,Сєня,фракція,голосування,Єфремов,проблемні округи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.