Лозинський - майбутній беллетрист

30 серпня 2013, 07:39
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
727

Дожились...

Книга судді-колядника Ігоря Зварича "Mein Kampf in Ukraine" буде презентована у вересні на Форумі видавців у Львові і коштуватиме близько 70 грн. Не знаю, як вас, а мене ця новина просто ошелешила: людина, яка є уособленням корупції в Україні, яка мотає термін у тюрмі за отримання величезного хабара, сміє вчити людей життю і отримувати ще й гроші за це! Так може і екс-нардепу Лозинському книгу написати – „Як я вбивав людину”? І запустити її шаленим тиражем як інструкцію до дій. Ба, може, й більше – домовитися з владою, яка, як повідомляють ЗМІ, майже готова випустити цього злочинця на волю достроково, про закупівлю цієї літератури школами і наварити на цьому шалені гроші? Світ збожеволів, чи не так?


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: книга,ВР,Зварич,парламент,Лозинський,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,хабар,суддя,злочинець,колядник,Mein Kampf in Ukraine
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.