Арсенію, верни вкрадені гроші!

20 серпня 2013, 10:24
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1049

Відкритий лист Арсенію Яценюку

Арсенію!

Змушений звернутися до тебе через неприпустимі дії твого протеже – лідера Луганського обласного "Фронту Змін", кандидата у народні депутати від "Батьківщини" на виборах 2012 року під №83 у партійному списку та керівника виборчого штабу в області, депутата Луганської міської ради від твоєї колишньої політсили – Ігоря ЛІСКІ.

Цей "опозиційний політик" є власником кількох вуглевидобувних підприємств на Луганщині. Тисячі людей знаходяться у залежності від його рішень.

Учора в Первомайську Луганської області почалася спровокована Ігорем Ліскі хвиля народного гніву, викликана багатомісячною невиплатою заробітної плати на шахті ТОВ "Інтер-Інвест", колишня "Менжинського". Тисячі шахтарів разом із дружинами та малими дітьми, яких нема за що годувати та зібрати в школу, вийшли на місцеву площу, щоб вимагати свої, потом та кров’ю зароблені, гроші, що ВКРАВ твій однопартієць Ліскі!

Мало того, що жителів Луганщини щодня обкрадає регіонально-комуняцька влада, ще й ви, так звані опозиціонери, уриваєте, що можете…

Вимагаю від тебе негайно дати розпорядження своєму однопартійцю та керівнику "Луганської опозиції" Ігору Ліскі терміново виплатити гроші, які він заборгував працівникам шахти. А також переглянути тарифні ставки на підприємстві, бо вони, виявляється, на шахті ТОВ "Інтер-Інвест" найнижчі в Луганській області!

Арсенію! Цієї неділі мій рідний Донбас буде буде відзначати День шахтаря. Що ж ви трудяг без грошей на свято залишаєте?

Тебе, Арсенію, особисто для себе ніколи ні про що не просив і не попрошу. Але тепер прошу за людей, які вже 4 місяці важко працюють без копійки грошей. Сподіваюся, ти призупиниш свій відпочинок та особисто втрутишся у вирішення цього життєво важливого для цілого міста питання.

Олег Ляшко,
лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,парламент,Фронт змін,РПЛ,Радикальна партія,Донбас,Олег Ляшко,liashko,Арсеній Яценюк,Луганськ,ТОВ "Інтер-Інвест",Ігор Ліскі
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.