Відповідь "Комсомольській правді"

13 серпня 2013, 13:51
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1632

Оксана Богданова, шанована головний редактор шанованої газети "Комсомольська правда в Україні", відповіла на мій попередній блог "Як Курченко відпрацьовує гроші Арбузова"

Пані Оксана стверджує, що повідомлення про відвідування першим віце-прем'єром Арбузовим Центру серця - це новина, про яку, крім "Комсомолки", повідомили багато інших сайтів. З цього пані Оксана робить висновок, що це була не джинса. А хіба інші сайти не можуть поставити джинсу під виглядом новин? Ще й як можуть - і постійно цим зловживають.

А ще пані Оксана обіцяє подарувати мені ящик пива "Велкопоповіцкий Козел" (хоча,  здогадуюся, що Оксаночці сподобалося не саме пиво, а його назва :)), якщо я доведу, що "Комсомолка" опублікувала цю джинсу про Арбузова. Ну що ж, спробую.

Ось перед Вами скріншот сторінки з сайту Кореспондент:



Читаючи новину про події в Сирії, в правому верхньому кутку ми бачимо рекламний блок (там так і вказано) "Арбузов пообещал выделить деньги на спасение тысяч детских жизней". Коли заходиш, щоб прочитати цю рекламу, потрапляєш на сайт газети "Комсомольська правда в Україні", де міститься стаття під тим же заголовком. Думаю, що всім зрозуміло, що просто так, безплатно, на "Кореспонденті" цей рекламний блок з'явитися не міг (хто сумнівається, хай спробує розмістити).

Тож, пані Оксано, у мене до Вас є зустрічна пропозиція. Я подарую Вам пляшку шампанського чи сідру, якщо Ви мені і читачам дасте відповідь на дуже прості запитання: хто замовив і проплатив цю рекламну публікацію в "Комсомолці"? Хто проплатив розміщення Вашого рекламного блоку на сайті "Кореспондент"? З чийого рахунку проплачувалися кошти, чи був укладений офіційний рекламний договір?

З нетерпінням чекатимемо щирих відповідей.

P. S. За пиво дякую, але "Козла" краще віддайте тим козлам, які тримують читачів за дурнів, впарюючи їм джинсу замість об'єктивних новин. А мені краще отаке:




Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,джинса,Комсомольська правда,парламент,РПЛ,Арбузов,Радикальна партія,Курченко,Олег Ляшко,liashko,гроші,кореспондент,Оксана Богданова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.