Кому Юля має "дякувати" за 2 роки тюрми?

05 серпня 2013, 11:55
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1217
Кому Юля має  дякувати  за 2 роки тюрми?

Вже 2 роки Юля в тюрмі. Вона сильна, тому не зламалася. Але ув'язнення з політичних мотивів - це ганьба для країни

Відповідальність за цей сором несе Янукович і нинішня регіоналівська влада, які бояться Тимошенко, як чорт ладана. Разом з тими, Юлю знищували і заганяли за грати не лише регіонали, а і їх прислуга, що гордо називає себе "опозицією" і на Юлиному горбу потрапляє в парламент. Хочу нагадати, що в квітні минулого року під час розгляду зареєстрованого мною законопроекту про звільнення Тимошенко та інших політв'язнів були депутати від "Батьківщини", які ...не (!) голосували за проект закону. І на їхній совісті в тому числі те, що Юлія Володимирівна досі ув'язнена:

ТУРЧИНОВ, Ємець, КУЖЕЛЬ, Дзендзерский, ГРИЦЕНКО, Джемільов, Донець, Дубовой, КОЖЕМ'ЯКІН, Лук'янчук, МАРТИНЕНКО, Павелко, Петренко, Сенченко, Стець, Сікора, а також майбутні тушки, які на момент голосування ще були у фракції: Купчак, Кутовий, Скосар.

Також Юля має "подякувати" тим, хто не підтримував її на минулих президентських виборах і знищував її рейтинг, крав у неї голоси, закликаючи голосувати "проти всіх". До речі, Чернігівщина, за яку я відповідав від БЮТу, дала за Тимошенко 64%. Всі б так працювали - не було б у нас Президента Януковича. А ось перелік тих, хто допомагав Януковичу стати Президентом, допоміг йому перемогти Тимошенко, не підтримуючи її у другому турі:

ЯЦЕНЮК, ЮЩЕНКО, КЛИЧКО, ТЯГНИБОК, СИМОНЕНКО, ТІГІПКО, ГРИЦЕНКО, БОГОСЛОВСЬКА, ЛИТВИН, МОРОЗ. Частина цих горе-політиків сьогодні бурхливо імітує боротьбу за звільнення Тимошенко. Не треба було допомагати Януковичу ув'язнювати Тимошенко - не було б потреби сьогодні звільняти!

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: БЮТ,Янукович,ВР,законопроект,парламент,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Юлія Тимошенко,регіоналівська влада,тюрма,ув'язнення,політв'язень
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.