Майору-вбивці дали 14 років з конфіскацією

02 серпня 2013, 18:50
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1865

Справедливість є, за неї варто боротися


14 років позбавлення волі і відшкодування моральної та матеріальної шкоди у сумі 200 тисяч гривень - такий вирок сьогодні був оголошений у Ніжинському міськрайонному суді маніяку-дітовбивці, майору Сергію Ярошенку. Цей виродок, нагадаю, скалічив вагітну дівчину Оксану Циганок і вбив її ненароджену доньку.
Я тримав справу на контролі - і мусор-душогуб не зміг відкупитися і уникнути покарання.

Однак, скажіть, будь ласка, хіба 200 000 грн. компенсують Оксані її вбите дитя? Хіба 14 років тюрми - це справді адекватний вирок? Ні, Ярошенко заслуговує на більш суворе покарання. І я цього добиватимусь.

З іншої сторони: не думаю, що і при такому вироці майор вийде з-за грат живим. Відколи співкамерники дізнаються, за що він сидить, Ярошенкові лишиться недовго...

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: суд,ВР,парламент,Радикальна партія,Ярошенко,Олег Ляшко,Ніжин,тюрма,ув'язнення,Оксана циганок,Борзна,маніяк,покарання,термін,екс-майор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.