Зажратим мажорам спуску не буде!

29 липня 2013, 08:25
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1113

Друзі, вітаю усіх нас із спільною перемогою!

Заступник прокурора Сум Дмитро Кошелєв - той самий, який тримав у страху все місто - з нашою допомогою звільнився з органів! Нагадаю, нещодавно я вас повідомив, що до мене звернувся сумчанин Андрій, попросив втрутитися у ситуацію і покарати цього покидька. Останньою краплею для сумчан став візит Кошелєва (який, до речі, є племінником прокурора Сумщини Білоконя) до місцевого клубу "Монті". Там він нажрався до чортиків, побив працівників, після чого п'яний, як чіп, сів за кермо і поїхав кататися
містом. Уявіть собі, така поведінка була нормою для людини, покликаної слідкувати за дотриманням Закону! Відчуваючи повну безкарність завдяки високій посаді і впливовому родичу, Кошелєв чхав на закони.

Але терпець сумчан увірвався, у місті назрівала друга Врадіївка, люди хотіли посадити на вила мерзотника-Кошелєва. Та цей боязкий щур піджав хвіст і перший дав драпака! У міліції лише під тиском громади відкрили очі і підтвердили той факт, що саме Кошелєв відгамселив бармена клубу. Матеріали справи передано до прокуратури, і тепер від нас з вами залежатиме - чи прикриє впливовий дядечко-обласний прокурор мерзотника-племінничка. Чи все ж таки Кошелєв понесе покарання згідно закону. Я не дам зажратим мажорам спуску! Вила у мене для всіх знайдуться!

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,прокурор,РПЛ,Радикальна партія,Шепелєв,Олег Ляшко,liashko,Врадіївка,суми,мажор,клуб "Монті"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.