Іду в президенти

27 липня 2013, 12:16
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1686

Днями був у Львові. Це чудове місто надихнуло мене на те, щоб оголосити рішення, яке зріло у мене досить давно


Отже, в ефірі телеканалу ZIK я офіційно заявив про те, що у 2015 році буду балотуватися на посаду президента України. Пам'ятаєте, Віктор Цой співав: "Перемен, мы ждем перемен". Ось і наша країна потребує змін. Радикальних змін. У поняття "радикальні" я вкладаю не мордобої та погроми. Я, як лідер Радикальної партії, пропоную радикальні зміни в економіці, суспільному житті, політичних елітах. Я переконую людей, що альтернатива є. Ми не маємо на кожних виборах перетасовувати колоду морально застарілих і всім набридлих політиканів. Треба гнати їх в шию. А до влади має прийти молодь. Я саме очолюю таку команду молодих та ініціативних людей, разом ми в силах радикально змінити життя країни на краще. Коли ведучий у мене перепитав, чи не почулося йому, чи дійсно перед ним сидить майбутній кандидат президенти, я його поправив, сказавши, що перед ним сидить майбутній президент. Я йду, щоб перемагати.

Ваш Олег Ляшко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: президент,ВР,Львів,парламент,кандидат,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,вибори,молодь,радикальні зміни,влада,liashko,зміни,ZIK
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.