Влада позбавляє світла

11 липня 2013, 09:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
622

Щойно мені подзвонила Олександра Теслик, голова Вертіївської сільської ради - однієї з найбільших у Ніжинському районі на Чернігівщині

Пані Олександра повідомила, що енергетики відключили у селі світло за борг у 240 гривень. Найцікавіше, що платіжка за освітлення лежить у казначействі ще з 18 червня, але досі не проплачена. На рахунку Вертіївської сільради зараз є 200 тисяч гривень, однак Держказначейство блокує всі платежі.
Аналогічна, як у Вертіївці, ситуація з неплатежами по всій Україні. Це вбивчий доказ економічного колапсу, до якого призвела непрофесійна політика наскрізь корумпованого уряду Азарова-Арбузова. Ці ненажерливі урядовці запроваджують вексельні схеми, щоб до їхніх кишень текли мільярди доларів, а вертіївські селяни мають сидіти без світла за міфічний борг у 240 гривень. Пов'язані з Арбузовим і Курченком фірми нагло не платять мільярди гривень податків з нелегально проданого бензину, а казначейство скаржиться на відсутність коштів на рахунку. Тільки радикальні зміни врятують Україну!

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,парламент,РПЛ,Радикальна партія,казначейство,Курченко,Олег Ляшко,політика,влада,Чернігівщина,liashko,селяни,кошти,світло,Вертіївка,сільрада,Азаров-Арбузов,вексельні схеми
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.