Чому Москва не хоче їсти українські цукерки?

10 липня 2013, 13:12
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
964

Росія знову лякає нас торгівельними санкціями, серед яких - збільшення мита на імпорт українського вугілля, скла і шоколаду

Хай у них в одному місці злипнеться від наших солодощів, якщо вони застосують ці торгівельні санкції!
Це нібито відповідь на те, що ми ввели нові митні збори на імпорт автомобілів, захищаючи власного виробника. Але до чого тут вугілля, шоколад? В жодному разі я не захищаю олігархів, яким належить відповідне виробництво. Але чудово розумію, що від таких ініціатив постраждають, в першу чергу, звичайні люди, які працюють на цих підприємствах. Адже для покриття власних збитків власники компаній знизять зарплати робітникам чи взагалі їх звільнять.
Пам’ятаєте, як я торік російського головного санлікаря українського походження Онищенка нашою ковбасою і сиром нагодував? Коли він висловлював безпідставні претензії до нашої продукції і вводив заборони на імпорт. Думаю, і він пам’ятає. Ото в цьому році так само буде, прикрашу пики російських чиновників "червоними маками" і "ромашками". І буде їм "солодке" життя!

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Москва,шоколад,ВР,Росія,парламент,Онищенко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,імпорт,мито,збитки,торгівельні санкції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.