Налякали їжачка голою сракою!

08 липня 2013, 14:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2851

За останні декілька днів отримав безліч дзвінків, смс, повідомлень у Facebook, інші соцмережі та на пошту, суть яких зводиться до того: "Подивіться, які сволочи - отаку х..ню проти Вас розвішують!"

Нижче - фото, а кияни, думаю, здебільшого і так вже бачили.

Друзі, мені навдивовиж приємно, що Ви за мене хвилюєтесь, але не перейматесь! Проти мене робили значно більш масштабні провокації - і що з того? Люди, все одно, мене підтримують, бо правду і справедливість не переможуть ніякі чудернацькі політтехнології. Особливо намагались "мочити" мене всіляким брудом перед виборами у мене на окрузі. Але 55,67% його мешканців, тим не менше, за мене проголосували. Так що, проблем немає. Налякали їжачка голою сракою!
Хто це робить - поки-що точно не знаю. Ясно, що і регіоналівській владі, і так званий опозиції це вигідно. Вони бояться, що я піду у мери Києва і переможу на виборах, а наша Радикальна партія - матиме більшість у Київраді. Але, щоб мої опоненти не робили - так і буде.
Ті, хто розвішує це гівно по столиці - роблять це тишком-нишком, ховаючись від нас, як щурі. Ховається і замовник - хто б це не був, але, поза сумнівами, це жалюгідний сцикун, що боїться прямо в очі сказати мені ті нісенітниці, які написані на цих брудних листівках. Згадую слова Махатми Ганді: "Якщо тобі плюють у спину - значить, ти попереду!"

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,парламент,політтехнології,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори,liashko,Київрада,регіоналівська влада,провокації,опоненти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.