Мусора брешуть навіть у Верховній Раді

04 липня 2013, 12:57
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2211
Мусора брешуть навіть у Верховній Раді

Мусор є мусор. Брехливий генерал Геннадій Москаль розповідає, начебто я голосував за комуністку Георгієвську як кандидата у члени Нацради з питань телебачення і радіомовлення

 Це відверта ахінея. Тим, хто повторює слова Москаля, раджу: протріть очі, є стенограма на сайті Верховної Ради (посилання нижче). Я не голосував. Те, що Москаль бреше - нічого дивного у тому немає. По округу на вибори цей ментяра йти боявся, довелося йому іти до Сєні на поклон проситися у список. Тепер відпрацьовує. А можливо, Москаль просто недодивився, бо має проблеми із зором. У його віці - це не дивно. Москалю - 62 роки. До речі, я автор законопроекту про заборону пенсіонерам обиратися до парламенту. Може, старий мусор на це образився? Певно, хоче в Раді довічно сидіти. Молоді в парламенті майже немає якраз через оцю старопердунсько-мусорську горе-еліту, яка вміє тільки брехати і красти.
Між тим, хотів би спитати у мешканців Закарпаття і Луганщини, де Москаль був губернатором, а також Криму (він там працював постійним представником Президента) - люди, а ви задоволені роботою Москаля на вказаних вище посадах? Він хоч щось хороше для вас зробив? Чи тільки язиком молов, як завжди?


Поіменне голосування про обрання Георгієвської В.В.
членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення


Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: президент,мусор,ВР,парламент,генерал,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,брехня,Сєня,Геннадій Москаль,пенсіонер,мєнт,комуністка Георгієвська,Нацрада з питань телебачення і радіомовлення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.