Тільки молодь може підняти Україну з колін!

30 червня 2013, 11:26
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1433
Тільки молодь може підняти Україну з колін!

Тільки молоді хлопці і дівчата - не мажори, а талановиті діти з простих родин - енергійні, розумні, креативні - здатні змінити життя свого народу

А не старі геронтократи, які немов пеньки мохом пообростали, сидять по більше 20 років на Печерських пагорбах, життя людей "покращують". Президент - пенсіонер, прем'єр-міністр - пенсіонер, голова Верховної Ради - пенсіонер, в парламенті близько 200 пенсіонерів. Як державна влада може бути "домом престарелых"? І тому я веду молодь до влади. На минулих парламентських виборах середній вік кандидатів у депутати від Радикальної партії був 31 рік. На наступні вибори - зробимо ще молодший список. І, коли мені дорікають, мовляв, у молодих-зелених немає досвіду, хочу спитати: що відбудеться швидше - здібні дівчата і хлопці навчаться нормально працювати чи старий злодій перестане красти?

Сьогодні - День молоді. Але що ж святкувати? Багатьом юним людям немає за що купити костюм чи плаття на випускний бал у школі. Поступити у вуз на хорошу спеціальність без блату фактично неможливо. Знайти роботу - для більшості молодих людей проблема. У 90% молодих родин немає свого житла, а у декого з них немає можливості навіть винайняти собі куточок. І яке майбутнє у держави, де таке ставлення до молоді?

У парламенті я зареєстрував ряд законопроектів, покликаних на допомогу молодим: по гарантоване перше робоче місце, про безкоштовну освіту, про 3%-ні кредити на житло для молодих родин, про заборону пенсіонерам обиратися у народні депутати і працювати на державній службі. Однак нинішня більшість у Верховній Раді не дає мені реалізувати ці ініціативи, бо не голосує за мої законопроекти. Що ж, час відплати скоро настане.

Радикальна ротація еліт відбудеться неминуче. Я приведу молодих дівчат і хлопців до влади - і ми наведемо порядок в Україні. А ті, хто сьогодні керує країною і отруює життя в тому числі молоді - ще гірко пошкодує про це. Кожен злодій при посаді буде нести відповідальність за те, що вкрав у багатьох українців молодість.

Дорогі мої молоді друзі, вітати вас вважаю кощунством, бо це "свято" - нині пусті слова. Святкувати будемо тоді, коли змінило свою країну - і кожна молода людина матиме роботу і гідне життя. Не в честь так званого Дня молоді, а просто так: бажаю вам знайти себе у цьому житті, реалізувати, бути здоровими і щасливими! Я з Вами!


Ваш Олег Ляшко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,порядок,парламент,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,влада,liashko,освіта,День Молоді,ініціативи,законопроекти,робочі місця,реалізація,гідне життя,геронтократи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.