Невигадана історія

27 червня 2013, 06:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
602

Вчора по своїх справах вимушений був відвідати Чернігівську міську лікарню номер 1

  У коридорі на третьому поверсі - це відділення травматології - скупчилося більше 20 людей: одні з переломами рук, інші - ніг. Я, звісно, не міг не зупинитися, щоб висловити землякам слова підтримки і побажання одужання. Люди пізнали, зашуміли, багато хто, користуючись нагодою - не щодня у лікарні зустрінеш депутата - почав наперебій розказувати про свої проблеми. Кожному я намагався допомогти хоча б порадою. Аж раптом прочиняються двері кабінету номер 5, біля якого відбувалася розмова, і жіночка в білому халаті гучно звертається до мене: "Мужчина, закрийте рота!". Всі ми - і я, і люди - на мить оніміли від такої ввічливості медсестри. Потім хворі почали скаржитися, що їм отак хамлять постійно. І вони вимушені терпіти, бо діватися нікуди. 
 Шкода, що оця медсестра не знає золотого правила: "Стався до людей так, як хочеш, щоб ставилися до тебе".

P.S. Але не всі медсестри такі. Багато представниць цієї професії, отримуючи від держави жалюгідні копійки, менше з тим - гідно виконують свою роботу, допомагаючи людям та розділяючи їхній біль. Таким милосердним медсестрам - щиро дякую, хай добро повертається Вам сторицею


Олег Ляшко 
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,лікарня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.