Прощання зі свободою слова

21 червня 2013, 14:37
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1625
Прощання зі свободою слова

Мрії Сім'ї реалізуються

Прощавай, свобода слова! Ми, хоч і повільно, але впевнено, прощаємось з тобою, щоразу все слабше і слабше тримаючись за твою сильну руку, вкриту кривавими ранами загиблих журналістів і натерту до мозолів "джинсою". Те, що Сім'я забрала (навіть, якщо за гроші) UMH - віддаляє нас від свободи слова на сотні тисяч кілометрів.

"Вундеркінд" Курченко - цікаво, чи знає він бодай табличку множення - стає власником потужного медіа-холдингу, який тепер перетвориться на рупор Сім'ї. Узурпація ЗМІ - це страшніше, ніж здається. Адже більшість аудиторії, яка ці ЗМІ читає, слухає, дивиться - поняття не має, хто там власник, і в тій чи іншій мірі вірить медіа. Те, що сьогодні робить влада, перекриваючи громадянам інформаційний кисень - так само робили Гітлер, КПРС та інші диктатури.

Мені це особливо боляче, бо 16 років свого життя я віддав журналістиці, за що мав купу проблем, кримінальних справ, судів і тюремний термін.

Блог на "Кореспонденті" я закривати не буду. Навіщо, якщо і так скоро закриють? А так хочеться писати ще. Як кажуть, перед смертю не надихаєшся

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Свобода слова,блог,ВР,парламент,РПЛ,Радикальна партія,UMH,Курченко,Олег Ляшко,liashko,сім'я,змі,журналістика,узурпація,"джинса",медіа-холдинг,інформаційний кисень,Кореспонденті,"Вундеркінд"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.