"Батьківщина" народжує викиднів

06 червня 2013, 18:05
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1370
 Батьківщина  народжує викиднів

Тушки в Раді розмножуються просто, як кролики!

Хоча воно й не дивно - бо це ж тушки кролика! Сьогодні ще двоє людей вийшли з "Батьківщини" - В'ячеслав Кутовий і Володимир Купчак. Таких "викиднів" "Батьківщини" вже восьмеро! Всі вони стали депутатами ВР за квотою "Фронту змін" Яценюка. За таке знущанння над виборцями Арсеній повинен негайно здати мандат разом зі своїми кролячими тушками. До речі, ось цитата з інтерв'ю Купчака, яке він дав, щойно став депутатом. "Вважаю, що перебіжчики мали би скласти мандати. Адже саме про це вони привселюдно клялись на Біблії. Якщо ж вони цього не зроблять, то, вважаю, ми розпочнемо збір підписів за припинення їх повноважень. А найбільшим покаранням для них буде довічна народна зневага". Пане Купчак, земля кругла. Тож, тепер це і про вас!

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,ВР,кролик,парламент,тушки,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,депутати,liashko,"Батьківщина",В'ячеслав Кутовий,Володимир Купчак,викидні,кролячі тушки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.