Чи повинні "тушкани" створювати фракцію "Юлії Тимошенко"?

06 червня 2013, 17:38
Власник сторінки
Тимчасово непрацюючий
0
2194

Щодо позиції деяких політиків

    Більшого підігрування Банковій (дуже ретельно вибрав найм"якше визначення) ніж заклик до "тушканів" створити фракцію "Юлії Тимошенко" ("За Тимошенко", "За Юлю" тощо)  я за останній рік не бачив! 
   Ніякого листа "12-ти організацій "Батьківщини" до Тимошенко" НЕ ІСНУЄ, це лише бажання деяких осіб із кабінетів на Банковій та мета їх роботи. 
    Свою позицію щодо об"єднання партій на базі "ВО "Батьківщина" ЮВТ  НЕОДНОРАЗОВО висловлювала ПУБЛІЧНО. Головним ідеологом і рушійною силою цього об"єднання є Юлія Володимирівна Тимошенко. Всі "розсказки" про створення "тушканами" фракції "За Юлю" - це очевидна технологія Адміністрації Януковича. 
   Декілька слів щодо акції "Вставай Україно!" та ставлення ЮВ до неї: перед тим, як писати "блоги", я б радив всім бажаючим прочитати лист ЮВ. В повному обсязі, а не підготовлені в АП "темники" по ньому. Доречі цей лист є в повному обсязі на lb.ua.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.