Про повну делигітимізацію влади в Україні та роль в цьому так званого "КС"

02 червня 2013, 14:25
Власник сторінки
Тимчасово непрацюючий
0
1761

Давайте згадаємо все

    Сьогодні ми багато говоримо про останнє рішення КС "у справі про місцеві вибори" ( рішення 2 рп/2013). Погоджуюсь із тим, що в цьому рішенні КС прямо НЕ заборонив проводити вибори у Києві в 2013 році. Це стосується і виборів Київського міського Голови і депутатів Київради. "Судді КС" ( в лапках, бо вони давно не судді і не КС) відповіли НЕ  на те питання, відповіді на яке чекали всі ми. Однак багато хто забуває, що це не перший такий випадок і не вперше діючий в Україні режим використовує рішення "КС" на свій розсуд. Якщо зараз громада Києва (саме громада Києва, а не політики) не примусить владу забезпечити право киян обирати собі місцеву владу, діючий режим вчергове знехтує нашими правами, а ми з вами будемо вчергове "обурюватись на кухнях",що нас ніхто не чує, особливо не чує той, що обіцяв почути кожного.
    Мене дещо дивують питання тих політиків, політологів, громадських активістів, які задають риторичне питання : "А як же буде діяти Київрада після 2 червня ? Вона ж буде не лигітимна!"
   Хочу нагадати, що в Україні ВСЯ ( я підкреслюю ВСЯ!!!!!) влада є НЕ легітимною. Віктора Януковича НІХТО НЕ ОБИРАВ на ті повноваження, які він виконує зараз. Він ці повноваження вкрав за допомогою так званих суддів так званого Конституційного Суду після справи "про скасування політреформи" (рішення №20-рп/2010 від 30.09.2010 року - для тих хто забув). Після цього, користуючись повноваженнями, на які його ніхто не обирав, він (Янукович) призначив Уряд ( нагадаю, що за Конституцією  в редакції від 08.12.2004 це були повноваження Верховної Ради). Чого ж НІХТО не волає: "Як же ж він живе з цим? Як він може-він же ж не легітимний!!! А як з цим живе Уряд? Він же теж не легітимний!!!"
Щодо легітимності Прем"єр-міністра:  Азірова (пробачте, АзАрова)  призначила "коаліція ТУШОК", замість "коаліції фракцій" (як це чітко передбачено діючою на той момент Конституцією). І знову "за благословінням" так званих суддів так званого КС ( рішення від 06.04.2010 року № 11 рп/2010- для тих, хто забув).
Сама Верховна Рада обрана із сумнівною легітимністю, і вже абсолютно безсумнівно, що 5 переможців виборів не стали депутатами, а ще як мінімум двох обраних депутатів, що прийняли присягу, в бєспрєдєльному режимі позбавили мандатів. Правда, через інший "суд"- так званий Вищий так званий Адміністративний. Про моє позбавлення мандату промовчу. Все це ставить під  сумнів легітимність ВСЬОГО вищого представницького органу.
Щодо обрання самих суддів КС є питання. Ми всі якось щвидко забули про те, що напередодні рішення "про скасування політреформи", влітку 2010 року, "добровільно" подали у відставку аж 4 (ЧОТИРИ) судді КС  із 18-ти (Домбровський, Дідківський,  Мачужак і Джунь). При цьому ДВОЄ із них публічно заявили про те, що на них чинився тиск, щоб відправити їх у відставку.  На їх місце обрали суддів із апеляційних судів Донецька та Луганська. Доречі, за сумнівною процедурою.
Навіть голова Національного Банку України, всупереч рішенню ЄСПЛ був обраний за незаконною процедурою. Навіть Уповноважена з прав людини (доречі, я думаю, що я знаю цю людину, чиї права захищає цей "уповноважений"- вона ж уповноважений з прав ЛЮДИНИ- одної) і та була приведена до присяги за дуже сумнівною процедурою. 
   Підсумуємо: Президент, Прем"єр-міністр, весь склад Уряду, Верховна Рада України, Голова Національного банку, Омбудсвумен, Конституційний Суд України, тепер Київрада всі ці органи та особи є ЯВНО НЕ ЛЕГІТИМНИМИ. Однак всі вони, як ні в чому не бувало, виконують не свої повноваження. І все це "з благословіння" так званого Конституційного Суду.
А ви питаєте: "А як же ж Київрада?" А так само як і Янукович. Так само як Азаров. Так само як і всі інші в нашій НЕ ЛЕГІТИМНІЙ країні. Будуть робити вигляд, що вони Президент, Прем"єр-міністр, Уряд та  Київрада, а ми будемо продовжувати робити вигляд, що їм віримо.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.