Що важливіше: рейтинг чи Ісус Христос?

30 квітня 2013, 07:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
568
Що важливіше: рейтинг чи Ісус Христос?

Закликаю всіх політиків у Страсний тиждень утриматися від чварів, дискусій із взаємними звинуваченнями, політичних шоу, гучних заяв

У ці дні ми повинні думати не про свої рейтинги, а про страждання Ісуса Христа, який своєю кров'ю добровільно постраждав за наші гріхи. 
Незалежно від того, послухають мене інші політичні діячі чи ні - я особисто зобов'язусь прожити Страстну седмицю без публічної політики.
Давайте принаймні цей тиждень проведемо без політичних конфліктів. Знайдіть краще більше часу для своїх рідних та близьких. Спілкуйтесь із вашими виборцями, але без політагітації  - допоможіть вирішити свої проблеми тим, хто понад усе потребує вашої підтримки. Приведіть у порядок могили тих дорогих вам людей, кого вже немає поряд із нами. І найголовніше - хоча б задумайтесь над тим, на яку жертву пішов Господь заради Спасіння кожного із нас, бо всі ми - грішні. Але Всевишній дає можливість кожному врятувати свою душу від страшних мук пекла - кожному, хто відважився на щире каяття.
Пам'ятайте, люди, те, чому вчив нас Ісус: любіть один одного і ставтесь до інших так, як ви хочете, щоб вони ставились до Вас.
Розп'яття Христа, Його смерть з власної волі заради прощення нас, Його Воскресіння і Вознесіння на Небо - це важливіше, ніж політичні рейтинги.




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,рейтинги,Олег Ляшко,РП,Ісус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.