Мій виступ мовою Азарова

19 квітня 2013, 13:46
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
4874

Сьогодні вперше у житті виступав з папірця

Оскільки хотів виступити на унікальній мові - азарівці, якою володію не досконало, тому довелось читати. Регіонали, тушки і комуністи кричали: "Ганьба!", але мене не цікавить їхня думка, а зірвати мій виступ їм усім не вдалось. Згодом мені вимкнули мікрофон. Це подвійні стандарти керівництва парламенту, хай тоді вимикають звук і тоді, коли виступає Азаров. 
Оскільки виступити до кінця мені не вдалося, пропоную Вам повний текст мого виступу:

Добрий дінь, шанівний Микіла Яновіч! Сігодня Вас міжуть відправіти у відстівку. І Ві маєтє туді піті з усімя кровосісямі. Ваш кібінєт міністрів нєефєктівєн, нідіздаітєн. Ві давелі лідей да зубажання. І кіли Ві, гіворячі пра еканоміку, згідуєте папєрєдніків, та я хічю нагадаті Вам, що Ві - прім'єр-міністр вже трі ракі, і мінулій урід Ві теж ачолювалі. Тоєсть Ві сам сібє папєрєднік, панє Азіров.
Кіли міліїни молодіх лідей біз роботі, біз зарплаті - Ві працюіте у пінсійнаму віці і кіжен дінь ходітє у кішчячій магазін. Кіли міліїни пінсіонєров отрімує мінше тісячі грівєн пінсії, Ві атрімуєте двідцять тісяч пінсії. 
Вібірці кіжуть Вам: Да пашлі Ви. Урід Азірова має піті у відстівку!

За  відставку уряду я, звичайно, голосував.


***

Список "опозиціонерів", які не голосували за відставку уряду Азарова:

"Батьківщина" - Микола Мартиненко, Андрій Павелко, Леонід Сергієнко, Андрій Шевченко, Віталій Данилов, Денис Дзендзерський, Сергій Фаєрмак.

"Удар" - Віталій Кличко, Юрій Савчук, Ярослав Дубневич, Віктор Пинзеник, Павло Рябікін. Також не голосували Едуард Гурвіц та Микола Паламарчук, але вони обидвоє в лікарні.

***


Ні магу панять, як маглі віключіті міні мікрафон у Вєрхівній Радє, калі я віступав моваю Азірова. Цє пріма діскрімініція діалікту азіровкі і нарушеніє прав лідини. Поетому я запісав повній тєкст звірненя до Микіли Яновіча і, спідіваюсь, пані Азіров іго побічить




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,ВР,парламент,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,мова,РП,уряд,міністр,Азіровка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.