Пустозвон Азаров

28 березня 2013, 16:08
Власник сторінки
Народний депутат України
0
1756

Сьогодні Києву ПЕРШОЧЕРГОВО!!!!!!! потрібні не нові мости та тунельні транспортні розв’язки, а нова комунальна техніка і повна заміна теплотрас, водопровідних та каналізаційних труб.

Динаміка української економіки є однією з найгірших на пострадянському просторі…

«Прем’єр-міністр України Микола Азаров наголосив на необхідності продовження розбудови інфраструктури Києва», – повідомляє прес-служба уряду.

«Ми будували транспортні розв’язки, лінії метрополітену, розширювали дороги», – заявив Азаров. «На перше місце треба поставити будівництво сучасної окружної дороги, яка дозволить розвантажити Київ». І двох нових мостів, і розробити нові логістичні схеми для в’їзду у Київ великогабаритного транспорту, і розвивати підземний громадський транспорт, і будувати тунельні розв’язки, і переозброїти комунальні служби…

Нібито гарні слова.

Але що за ними стоїть?

А стоїть за ними те, що обіцянки голови діючого українського уряду зазвичай втілюються у життя з точністю до навпаки.

На початку 2012 року Микола Азаров заявляв, що ріст ВВП в Україні складе 5-6%

Врешті-решт, за даними Держстату, вийшли аж на 0,2%

У січні 2013 року, Азаров, якого не засмутила абсолютна невідповідність його прогнозів реальному стану речей, заявив про темпи зростання ВВП України у межах 3-3,5%

Експерти Міжнародного валютного фонду не є такими оптимістами, як пан Азаров, і прогнозують ріст ВВП України, у кращому випадку, у межах 0-1%.

І навіть Держстат визнає, що на початку 2013 року динаміка української економіки є однією з найгірших на пострадянському просторі. 

Це лише цифри. Бажаючі більш детально довідатися, чого варті слова Азарова, можуть заглянути в офіційні програми Партії Регіонів і побачити обіцянки, озвучуючи які вона захопила необмежену владу в Україні.

Можна і не казати, що обіцянки ці вона не виконала.

Тому, коли Азаров заявляє про певні кроки щодо вдосконалення інфраструктури Києва, наслідки цих обіцянок відомі заздалегідь – нічого з обіцяного за умови панування Партії Регіонів у столиці реалізовано не буде.

Сьогодні Києву ПЕРШОЧЕРГОВО!!!!!!! потрібні не нові мости та тунельні транспортні розв’язки, а нова комунальна техніка і повна заміна теплотрас, водопровідних та каналізаційних труб.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.