На зустріч зі мною приходять навіть після інсульту

25 березня 2013, 13:00
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
920
На зустріч зі мною приходять навіть після інсульту

Раніше тільки на Чернігівщині люди приходили на зустріч зі мною навіть після інсульту.

Тепер - і в Києві. На наш мітинг на Троєщині, коли ми заблокували незаконне будівництво, прийшла Олена Василівна, яка зовсім нещодавно пережила інсульт. Каже, що дізнавшись про мою участь у акції, не могла не прийти. Завжди, коли я чую від людей літнього віку, що вони прийшли до мене, незважаючи на страшну недугу, я їм говорю про те, що мені приємно, але здоров'я дорожче, бережіть себе, сидіть вдома. Відповідь, яку я чую, завжди по суті однакова: - Я Вас послухаю і на Вас подивлюсь - і мені легше, я так лікуюсь.

 Хоча чую такі слова часто, щоразу зворушений. Звертаюсь до молоді: приділяйте більше уваги людям похилого віку, найперше своїм рідним, а якщо у Вас добре серце - то і чужим. Адже бабусі і дідусі так чекають підтримки і розуміння від молодого покоління.

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,РП,будівництво,Троєщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.