Вибори в Києві - будуть!

21 березня 2013, 11:52
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
571

Ініціюватиму проведення місцевого референдуму, якщо влада зірве київські вибори

Сьогодні «опозиційні вождики» звертаються до Партії регіонів з вимогою проголосувати за призначення виборів у Києві. Не проголосують! Партія регіонів не хоче цих виборів з однієї причини – вона їх вщент програє. Вони кістьми ляжуть, що завгодно будуть робити, але за вибори не проголосують. Бо в Києві вирішуватиметься доля президентських виборів. Опозиція не розуміє, що в Партії регіонів не такі дураки сидять, щоб віддати їм владу у Києві.Я звертаюсь до представників опозиції: якщо вибори владі не потрібні, ми маємо з вами об’єднатися і провести у Києві референдум. І на цей референдум повинні бути винесені наступні питання: перше – питання про об’єднання посади мера Києва і голови міської адміністрації, щоб мер мав усі повноваження. Друге – проводити вибори необхідно в два тури, щоб не гречкосії перемагали, а ті хто користується більшістю підтримки киян. Третє – ми будемо вимагати скорочення кількості депутатів Київради вдвічі. І найголовніше, якщо влада не призначить вибори, ми – опозиційні народні депутати, проведемо їх самостійно. Ми створимо в Києві Страйковий комітет, піднімемо людей, призначимо і проведемо вибори без регіоналівської влади.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: референдум,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,вибори,влада,РП,Київські вибори,вибори міського голови,Міськийголова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.