Березневі тези

08 березня 2013, 12:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2105

Жінка - берегиня вогнища, берегиня і джерело життя.

Жінка народила Ісуса Христа. Жіноче лоно дало життя усім нам. У житті на землі є жіноче начало. Від імені всіх чоловіків вітаю жінок зі святом 8 березня - Днем символом жіночої боротьби і солідарності. Без вас не було б життя на землі, наші матері, дружини, сестри. Українська жінка - це герой трудівник, яка відродила країну після війни і підняла її економіку на своїх плечах. Сьогодні знову Україні потрібна Ваша сила і мудрість, щоб захистити життя. Без оголошення війни знищують наш народ. Нас було 52 мільйони, сьогодні 45! Сім мільйонів вбили, позбавивши їх права на народження! Над нашою країною здійснюється геноцид,  тотальне знищення народу.
У свято 8 березня, свято міжнародної солідарності жінок, закликаємо Вас - Матері, Дружини, Сестри - стати на захист життя! Ваша мудрість і прозорливість як ніколи потрібні Україні.
Україна розділена на народ і паразитів. Народ - це Ми: українці, росіяни, татари, інші народи нашої  Батьківщини. Нас розділяють і вбивають. Паразити  - це комуністично-олігархічна номенклатура; вони більше 20 років винищують народ, вичавлюючи з нього останні ресурси, будують палаци в Америці, відправляють своїх дітей жити там, у достатку, вбиваючи убогістю наших. Паразитів менше, але їх зброя підлість і обман. Вони розділяють нас на львівських і донецьких, на українців і не українців. Щоб ми не побачили їх підлої присутності, а допомагали їм винищувати нас. Вони постійно перефарбовуються, маскуючись під нашу політичну еліту. Змушуючи нас боротися за їх достаток, проводять політику геноциду, знищують нас кризою, виводять капітали в офшори і збагачуються за рахунок нас. Нас стало менше на 7 мільйонів, а їх капітали зросли на мільярди.
8 березня ми закликаємо жінок всієї України усвідомити учинений над нами геноцид, щоб показати своїм чоловікам обличчя ворога, який знищує нас без оголошення війни. Суспільство вимагає радикальних змін. Ми живемо в різних містах, говоримо на різних мовах, але ми єдиний народ. Наш спільний ворог - паразити.
Радикальна партія оголошує мобілізацію на захист громадян усіх національностей і віросповідань. Україна - наш дім, а злодії нехай тікають у свої закордонні нори.
Ми, Радикальна партія, говоримо НІ всім паразитам, які  наживаються  за рахунок шахтарської праці і тим хто нажив мільйони за рахунок банківських махінацій. Ми приведемо до влади в країні нашу справжню народну еліту без партквитка члена КПРС в задній кишені і без закордонних рахунків в офшорних банках. Вистачить голосувати за одних паразитів, які обіцяють знищити інших. Вони однієї природи - ПАРАЗИТИ.
Ми - український народ, у нас різні погляди - єдина мета. Ми не хочемо вимирати, ми хочемо продовжити свій рід. Радикальні зміни системи влади, ліквідація годівниць для паразитів дозволить повернути процвітання і достаток нашому народові. Українська земля родюча, народ працьовитий. Ми БУДЕМО жити в достатку і процвітанні, лише звільнившись від ярма паразитів!


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,політика,РП,жінки,Гендерна політика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.