Нашим телепням криза заважає

20 лютого 2013, 13:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
872

За січень 2013 року падіння обсягів промислового виробництва в Україні становило 11,1% (!) порівняно з груднем 2012 року. Про це повідомив Держкомстат.

Найбільше падіння зафіксовано у виробництві кокса і нафтопереробці, хімвиробництві, металургії, машинобудуванні, переробній і добувній промисловості.

 Держкостат також повідомив, що кількість офіційно зареєстрованих безробітніх в Україні у січні 2013 року збільшилася порівняно з груднем 2012 року на 57,7 тисяч осіб (на 11,4%) - до 565 тисяч осіб.

 На тлі цих кричущих показників прем'єр Микола Азаров заявляє, що «криза - не час для боротьби з кнопкодавством». Слово "криза" наш Профффесіонал укупі з Проффесором тепер повторюють частіше, ніж слово блін і знати не хочуть, що Індія зростає на 5%, Індонезія на 6%, а «криза» у Китаї полягає у тому, що замість 9% він зростає «лише» на 7%, при тому, що китайський експорт зріс на 25%.  

Україна ж про таку «кризу» може тільки мріяти.

Якщо в Україні і є криза, то це криза влади, котра відлякує іноземних інвесторів небажанням боротися з корупцією; імітує боротьбу з виведенням капіталів у офшори; боїться обкладати майно багатіїв, щоб послабити податковий тиск на виробників; імітує вибіркове здешевлення ставок замість зниження банківських  ставок для всієї економіки і всього населення. І всі свої прорахунки і кричущий непрофесіоналізм ці телепні списують на глобальну кризу, як колись все списувалось на погоду.




Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,РП,oleg liashko,Держкомстат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.