З Новим Роком, дорогі мої!

31 грудня 2012, 18:34
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1372
З Новим Роком, дорогі мої!

Що чекає нас у 2013 році?

Дорогі українці! Від щирого серця Вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю, щоб у наступному році ми всі разом з вами зосередили свої зусилля на тому, щоб повалити бандитський режим регіоналів-комуністів. У минулому році влада зробила все можливе, щоб мільйони українських громадян зустріли новий рік з пустими кишенями та порожніми столами, в той час, коли влада безсовісно давиться чорною ікрою та шампанським ціною тисячу євро за пляшку. Сьогодні, у переддень нового року, бюджетники чекають, поки їм заплатять чесно зароблені копійки. А влада жирує і насолоджується життям в Монако чи на Мальдівах. Вони рахують, скільки грошей вкрали у році 2012 і будують плани на майбутнє, у які аж ніяк не входить інтереси людей.

Тому свої плани на майбутнє ми будуватимемо разом. Бажаю в наступному році проявити мужність і козацький характер, взяти вила у руки і прогнати цих паразитів від керма, як шкідників з поля. Бажаю усім терпіння, сил та оптимізму. Не втрачайте віру і все буде добре. З Новим Роком та Різдвом Христовим! Радощів Вам у кожному дні, смачної їжі на столі та добробуту. Знайте, що я завжди Вас підтримаю і ми разом зможемо перевернути гори, не те, що повалити режим! Здоров'я всім міцного! Хай у наступному році всі Ваші мрії збудуться!


Ваш ОЛЕГ ЛЯШКО
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Україна,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.