Слава Піховшек та "група Портнова"

05 грудня 2012, 19:44
Власник сторінки
Тимчасово непрацюючий
0
2072

Слава Піховшек "грає варьята" та продовжує "впихувати невпихуєме"

О 19-00 прилетів із Харкова.

Прочитавши черговий "опус" Слави Піховшека, спочатку хотів грунтовно відповісти на всі "тези" та "закиди". А потім зрозумів: навіщо і як можна дискутувати із "політичним журналістом", який вдає із себе варьята?

Цитую Славу із його блогу (мовою оригіналу) : " Потом Власенко как-то переходит к якобы заказчикам всей этой кампании, которую ОН НАЗЫВАЕТ (виділено мною - С.В.) "группой Портнова"." І далі  " Я не считаю, что «группа Портнова», ЕСЛИ она действительно существует, (виділено мною - С.В.) или кто-либо еще в Украине…"

 І апофеоз  "Мне ничего не известно о существующей «группе Портнова» и, тем более, как о заказчике или о не-заказчике всей этой комбинации"

  Я не бачу сенсу продовжувати змістовну дискусію, із людіною, яка вдає, що нічого не знає про групу Портнова. Я так розумію, що для Піховшека не існує ні групи Портнова, ні групи Ківалова, ні групи Фірташ-Бойко-Львочкін ( більше відома, як група "Росукренерго"), ні групи Клюєва, ні стародонецьких, ні новодонецьких тощо.

 

Набрав в Google "група Портнова" – це лише декілька посилань. Вивчай, Славо. Вона існує.

 

http://focus.ua/feed/tag/25440/

http://videonews.com.ua/analytics/portnovtsy-possorilis.html

http://genshtab.censor.net.ua/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F:%D0%93%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%BF%D0%B0_%D0%9F%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0

http://www.segodnya.ua/politics/power/hruppa-portnova-otkazalac-ot-perezahruzki-v-bjut.html

http://vlasti.net/news/84556

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2010/04/6/4913230/

 

Один раз, спеціально для тебе Слава, надам відповідь на одне питання:

Чому вирішив встати на захист Григорія Немирі і написати відповідь на твій блог?

По-перше, тому, що ненавиджу брехню. В тому числі і ту, яка була розповсюджена і в твоєму дописі.

По-друге, зрозуміла мета-спробувати за допомогою фальшивок скомпроментувати людину, яка працює фаховіше та ефективніше ніж весь ваш МЗС, разом із кожарами та манафортами на додачу.

По-третє, мав нещастя бачити та спілкуватись (на щастя дуже коротко) із  паном Райко Опітцем, коли один із кандидатів в народні депутати привіз цього "видавця"  до Харкова, щоб спробувати  використати  лікарів із "Шаріте" у трагедії Саші Попової (http://nikvesti.com/news/public/31696). І чув після цього схвильваний голос професора Лутца Хармса, який запитував мене: "Сергію, ну як  можна було вимагати у цієї родини гроші? Ми ж все зробили бесплатно".

Ось так, Славо. Все просто.

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.