Голосувати "проти всіх" - це не протест

25 жовтня 2012, 12:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
981
Голосувати  проти всіх  - це не протест

Дорогі мої співвітчизники!

Звертаюсь до Вас, як до своїх рідних, і прошу Вас не бути байдужими в такий відповідальний час.
28 жовтня кожен з нас має зробити свій вибір. І якщо помилитись - то виправити помилку можна буде лише через 5 років. А може і не буде взагалі більше ніяких виборів, якщо ми дозволимо нинішній владі остаточно узурпувати Україну.

Я, Олег Ляшко, лідер Радикальної партії, опозиційний народний депутат. Юрист за освітою, тому вмію писати закони. Я завжди боровся за правду і справедливість - 16 років свого життя я присвятив журналістській діяльності, зокрема працював головним редактором газет "Свобода", "Політика", "Комерційні вісті". Мій перший запис у трудовій книжці - скотар колгоспу, також працював трактористом. Тому проблеми селян добре розумію і зроблю все можливе, щоб підняти українське село.
Звертаюсь до Вас, дорогі люди, і прошу підтримати Радикальну партію на виборах до Верховної Ради, які відбудуться 28 жовтня 2012 року. Знаю, що ми обов'язково подолаємо 5%-ний бар'єр, бо за нами підтримка мільйонів людей. Але важливий кожен голос. Чим більшою буде наша фракція - тим більше буде у парламенті людей, які разом зі мною захищатимуть Ваші інтереси. Сам я йду за округом, щоб не дати регіоналам зайвий голос у парламенті. Найсильніші опозиційні політики мали б усі йти за округами, адже Партія регіонів ставить саме на мажоритарку. І здолати нинішню владу без перемоги на округах неможливо. Але мажоритарні вибори - це справжня війна. Тому інші злякалися. А я не побоявся.
Виборчий список Радикальної партії Олега Ляшка - це прості люди. Плоть від плоті українського народу. У нас в списку немає жодного олігарха, жодного депутата, жодного політичного пенсіонера. Середній вік першої п'ятірки нашого списку - 30 років, а першої десятки - 32 роки. Тільки молодь зможе підняти Україну з колін!
Браття і сестри, українці, мені дуже потрібна Ваша підтримка, а Ви завжди можете розраховувати на мою. Кажуть, і у один у полі воїн, якщо знає, що один, і якщо вірить, що він воїн. Мені непросто, адже у Верховній Раді сьогодні я один відстоюю Ваші інтереси, більше того, депутату в опозиції надзвичайно складно вирішувати проблеми людей. Однак я, докладаючи титанічних зусиль, роблю це. Бо не можу жити інакше. Тому прошу Вас також підтримати Радикальну партію, яку я очолюю. Щоб я не один у Верховній Раді за Вас боровся, а щоб моя команда могла разом зі мною відстоювати Ваші інтереси у парламенті.
Мої політичні опоненти бояться мене, відтак намагаються дискредитувати брудними фальшивками. Такими ж брудними, як і чорні серця тих, хто їх робить. Вони дорікають мені, що я виховувався дитячому будинку та інтернаті. Як не соромно їм це робити? Згадую слова пісні: "Ми не вибираєм тільки маму і шматочок рідної землі...". Вони дорікають мені, що після інтернату я працював трактористом. Вони пишуть брехню про мою дружину і мою доньку. Вони пишуть брехню про те, що я начебто проти Юлії Тимошенко. Але з усіх народних депутатів тільки я зареєстрував законопроект про звільнення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших політичних в'язнів.
Причина фальшивок проти мене одна - влада мене боїться.
Регіонали довели країну до того, що більшість громадян живе за межею бідності.
Тому закликаю Вас - жодного голосу Партії регіонів! - бо інакше наші діти і внуки не матимуть гідного майбутнього.
Ви знаєте мене багато років. Ви бачите мою боротьбу за людей. Ви знаєте, що я ніколи Вас не підведу і не зраджу. Моя мета - бути Вашим другом і захисником.
28 жовтня прийдіть, будь ласка, на виборчі дільниці і зробіть вибір серцем і розумом.
Пам'ятайте, в наших руках - наше майбутнє і майбутнє наших дітей.
Дякую Вам за підтримку - разом ми завжди можемо більше, ніж поодинці.
Страшно, що люди зневірені і вже навіть не сподіваються на те, що їм житиметься хоч трошки легше. Одні не хочуть йти на вибори. Інші - збираються голосувати "проти всіх". Це неправильно. Тому, що не пішовши на вибори, ми робимо подарунок нинішній владі і морально застарілій еліті, яка вміє лише красти, дурити і знущатися над людьми.
«Проти всіх" - це не протест. Це байдужість до власної долі. Це самознищення. Голосуйте за тих, хто не дасть зневажати український народ, не дасть знущатися над людьми.
Без радикальних змін ми втратимо Україну. Є два шляхи до радикальних змін.
Перший - з вилами йдемо захищати себе, свої сім'ю, свою Україну.
Наші вила напоготові!
Але є другий шлях - радикальні зміни мирним шляхом через вибори.
Голос за Радикальну партію - це найгостріші вила, якими Ви можете вколоти начальників-держиморд, які заважають Вам жити.
Дайте мені 226 голосів у Верховній Раді - і я наведу порядок в Україні!

Щиро,
Ваш Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори,liashko
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.