Дорогі мої співвітчизники!

23 жовтня 2012, 07:21
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
922

Україну та її громадян треба терміново рятувати від остаточного всевладдя мафії, яка називається "Партія регіонів.


Тому, у випадку проходження до парламенту Радикальна партія піде до коаліції з партіями "Удар", "Батьківщина", "Свобода" та опозиційними мажоритарниками.

Іменем України закликаю Вас: жодного голосу Партії регіонів! Бо тоді в нашої держави немає майбутнього, тоді у наших дітей немає шансу на гідне життя. Голосуйте за кого-завгодно, але не за регіоналів. Не голосуйте за комуністів, Ющенка і Королевську - це та сама Партія регіонів - тільки у форматі гуртків за інтересами.

Не голосуйте за кандидатів від Партії регіонів у мажоритарних округах. Більшість з них соромиться своєї партійної приналежності, тому вони формально йдуть само висуванцями.

Але цих перевертнів насправді дуже легко розпізнати. Вони йдуть на вибори, вдаючи вигляд, що самостійні. Проте місцеве начальство, перш за все, голови райдержадміністрацій за них агітують, застосовують на їх користь адмінресурс, возяться з ними, наче дурень з писаною торбою.

У мене, як і у багатьох людей, чимало претензій до керівництва опозиції. Особливо до тих, хто на відміну від мене не підтримав Юлію Тимошенко на президентських виборах, а саме Яценюк, Кличко, Тягнибок, Гриценко та інші. Те, що ці відомі політики закликали своїх прихильників у другому турі президентських виборів не підтримувати жодного кандидата - одна з причин того, що Юля програла, через що сьогодні сидить у тюрмі, а Янукович при владі. Тому закликаю всіх лідерів опозиції, які не підтримали Тимошенко у час історичного вибору, набратись мужності вибачитись перед Юлією Володимирівною. Крім того, в списках опозиційних сил і серед їх кандидатів чимало недобросовісних бізнесменів і морально застарілих політиків.

Основне завдання українців на сьогоднішній день - перекрити кисень Партії регіонів у наступному парламенті. Тому, благаю Вас, люди добрі, не дайте регіоналам шанс сформувати більшість у новому скликанні Верховної Ради! Обов'язково прийдіть на вибори 28 жовтня. Голосуйте за 4 партії: "Удар", "Батьківщину", "Свободу" і Радикальну партію Олега Ляшка! За ту з них, якій найбільше симпатизуєте серцем і розумом. Голосуйте за найпотужніших опозиційних кандидатів у Ваших округах - за тих, хто може здолати мафію, яка сьогодні при владі.

Я вважаю злочином голосувати "проти всіх". «Проти всіх" - це не протест. Це байдужість і зневіра. Це самознищення з власної волі. Голосуйте за одну з 4 опозиційних сил. Оскільки "Удар", "Батьківщина" і "Свобода" так чи інакше подолають прохідний бар'єр, прошу Вас підтримати Радикальну партію. Певен, у нас є шанс бути в парламенті і відстоювати там Ваші інтереси, оскільки нашу партію потужно підтримують мешканці сіл і маленьких міст, куди соціологи просто не доходять. Тому, якщо Ви проти Партії регіонів і хочете, щоб у новій Верховній Раді було більше опозиційних депутатів - голосуйте за Радикальну партію Олега Ляшка. Ми заборонимо діяльність Партії регіонів і звільнимо політичних в'язнів Юлію Тимошенко і Юрія Луценка - відповідний законопроекти вже зареєструвані мною у парламенті.
Або ми всі разом підтримуємо опозиційні сили, або на вилах виносимо регіоналівську банду. Вила напоготові!

Олег ЛЯШКО,
Лідер Радикальної партії,
Кандидат у народні депутати у 208-му окрузі


http://www.liashko.ua/

http://rpl.kiev.ua/


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,коаліція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.