Нова провокація проти мене

22 жовтня 2012, 08:59
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
995
Нова провокація проти мене

Провокації проти мене на окрузі продовжується. Мій опонент, старий злодюга Михайло Голиця виявився ще більш конченим подонком, ніж здавалося раніше.

Вчора у Талалаївці, де мій рейтинг понад 80%, провокатори з штабу Голиці обдзвонювали людей начебто від мого імені, пропонуючи їм сьогодні о 8 ранку прийти до  Талалаївського будинку культури і отримати 400 грн. від Олега Ляшка. Певен, провокації не вплинуть на результат виборів - ми проведемо з людьми пояснювальну роботу. Але сам факт, що Голиця таке робить, говорить про одне: він - виродок. Михайло, хіба можна так знущатися над людьми, які живуть на 1000 грн. пенсії чи зарплати? Побійся Бога, все зло, яке ти робиш іншим людям, тобі повернеться. Краще роздай ті сотні мільйонів, які ти вкрав на будівництві НСК "Олімпійський", на квартирній афері "Еліта-центр" і разом з Черновецьким розкрадаючи Київ.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії,

Кандидат у народні депутати у 208-му виборчому окрузі

http://www.liashko.ua/

http://rpl.kiev.ua/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,Михайло Голиця,ВИБОРИ 2012,Талалаїв
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.