Хай Азаров проживе на стипендію !

27 липня 2012, 10:11
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
961
Хай Азаров проживе на стипендію !

Нещодавно Кабінет Міністрів вніс зміни до порядку індексації доходів громадян, зменшивши розмір студентських стипендій з 800 гривень до 530

Очевидно, у команди «реформаторів» справи йдуть настільки погано, що вони вирішили забрати останні гроші навіть у студентів. Це так у нас виглядає «покращення»: відібрати в дітей по 300 гривень, половину вкрасти, а решту роздати пенсіонерам під виглядом соціальних ініціатив.

Тепер у цих студентів часу на освіту не залишиться взагалі. Бо треба буде думати не як до семінару підготуватися, а як якусь копійку підзаробити, щоб на «Мівіну» вистачало. А міністри кишені набили, пуза повідрощували і сидять думають в кого б це ще копійку відібрати. Тому вимагаю від уряду не урізати студентські стипендії. 

Ось таку уряд перед виборами зробив ведмежу послугу собі і своїй рідній Партії регіонів.   Вимагаю від прем’єр-міністра Азарова скоротити собі зарплату і негайно віддати дітям їхні гроші.

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,liashko,студенти,oleg liashko,rpl,пенсіонери,стипендії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.