Предупреждение о массовых беспорядках, которые собирается устроить УСВА-ПВА

26 липня 2012, 12:35
Власник сторінки
0
1358

28 июля в день большой службы, которую будут сослужить глава Украинской Церкви Блаженнейший Владимир и глава РПЦ патриарх Кирилл, "афганцы", прикормленные Банковой, хотят устроить беспорядки...

Только, что мне сообщили, что Партия Ветеранов Афганистана, созданная Банковой из старой властной номенклатуры, собирается устроить дебош возле Лавры. Их - цель, контроль над "афганским" храмом и деньгами и дискредитация НКН. За неимением времени привожу наше экстренное заявление на языке оригинала.


Заява-попередження лідера військово-громадянського руху “Ніхто, Крім Нас” Олександра Ковальова


Афганці з Партії Ветеранів Афганістану, зорганізовані Банковою, хочуть влаштувати дебош під Києво-Печерською Лаврою 28 липня.


Нам стало відомо, що організації Український Союз Ветеранів Афганістану під керівництвом Сергія Червонопиского, нещодавно з волі української влади перетворена на Партію Ветеранів Афганістану, планує влаштувати масові заворушення біля Києво-Печерської Лаври у день спільного служіння там предстоятеля УПЦ Блаженнійшого Володимира та патріарха РПЦ Кирила.


Вже сьогодні члени УСВА-ПВА намагаються зорганізувати ветеранів Києва, агітуючи їх йти до Лаври (цитую дослівно) “ганяти попів”.


Ця акція, влаштована УСВА-ПВА, має такі цілі. Перше, намагатися взяти під контроль храм Воскресіння Господнього, усунувши від служіння єпископа Феодосія з тим, щоб самостійно контролювати грошові надходження храму. Друге, вона має на меті дискредитувати військово-громадянський рух “Ніхто, Крім Нас” та саме поняття “ветеран-афганець”, яке завдяки НКН давно вже має позитивне сприйняття у суспільстві. Тому ми звертаємося насамперед до влади, до Президента України, який позиціонує себе, як віруюча особа, до прем'єр-міністра України Миколи Азарова та керівників силових структур. Ви, щоб розмити суспільну увагу до НКН, створили віртуальну Партію Ветеранів Афганістану, яка включає кілька неадекватних суб'єктів та старого номенклатурного діяча Сергія Червонописького. Саме на ваших, державних телеканалах, з'являлися його лідери, саме їм ви віддавали білборди в центрі столиці. Тому, це ваш прямий обов'язок — нейтралізувати створену вами кишенькову партію.


У іншому випадку, саме ви — політики та політтехнологи влади будете нести пряму відповідальність за ті заворушення, які планує влаштувати група неадекватних суб'єктів біля Києва-Печерської Лаври.


А керівники силових структур, які неодноразово висловлювали Блаженнійшому Володимиру любов та вірність, сьогодні зобов'язані її продемонструвати ділом, а не словом.


Окремо звертаємося до політтехнологів з проханням не використовувати у своїй боротьбі релігійні почуття людей, не робити об'єктом своїх експериментів ані православні храми, ані мечеті, ані синагоги. Бо Бог-таки існує.


Також звертаємося до ветеранів. Акція Червонописького скерована на дискредитацію НКН та має на меті збагачення лідера УСВА за рахунок церковного кошика. Ми просимо всіх ветеранів, і членів НКН, і тих, хто ще не є нашим членом, не брати участі у акціях Червонописького, не чорнити добре ім'я ветеранів, не приєднуватися до гоніння на церковнослужителя.


Зі свого боку, ми ще раз висловлюємо свою довіру та повагу настоятелю храму Воскресіння Господнього, владиці Феодосію. Його проповіді на наших акціях завжди були проповідями миру та любові. Ми засвідчуємо йому свою повагу та всіляко відмежовуємося від дій, влаштованих групою неадекватних осіб.


Олександр Ковальов, лідер військово-громадянського руху “Ніхто, Крім, Нас”

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.