Верховний Суд РФ заборонив Об'єднання Українців Росії

18 травня 2012, 10:48
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
718
Верховний Суд РФ заборонив Об єднання Українців Росії

Верховний Суд Російської Федерації юридично ліквідував Об'єднання Українців Росії (ОУР)

Мені дзвонив голова ОУР Тарас Дудко і повідомив, що сьогодні була юридично заборонена діяльність Об'єднання Українців Росії. Рішення оголосив суддя Верховного Суду Російської Федерації Романенков, у якого, до речі, зрусифіковане українське прізвище.

Жоден свідомий українець не може лишатись осторонь таких подій. Я зроблю все щоб захистити наших побратимів, як народний депутат і член групи з міжпарламентських зв'язків "Україна-Росія".

Певен, що таке ганебне порушення прав людини не може залишитись без уваги. Вимагаю від президента, уряду і парламенту України негайно втрутися у процес і підтримати українську діаспору в Росії. Бо поки що наших побратимів у Верховній Раді захищаю лише я.

Прошу всіх, хто може, не залишатися байдужими до того, що сталося!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Тарас Дудко,голова ОУР Тарас Дудко,голова ОУР,Верховний Суд Російської Федерації,Об'єднання Українців Росії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.