Піцерія на кістках...

25 січня 2012, 12:04
Власник сторінки
политик
0
839

Заклад швидкого розпивання алкоголю почали будувати на місці дитячого майданчика в Борисполі


Заклад швидкого розпивання алкоголю почали будувати на місці дитячого майданчика в Борисполі

Напередодні Нового року в Борисполі сталася неординарна подія, – розповів голова Бориспільської міської громадської організації «Громадянин України» Юрій Хоменко. – На вулиці Нижній вал між будинками № 4 та 5 на місці дитячого майданчика, що перед філією Ощадного банку, генеральна підрядна організація ТОВ «Автобан» на замовлення ФОП Квантрішвілі О. І. без погодження з місцевими мешканцями почала будувати піцерію. Перспектива відкриття чергової розливайки на місці зеленої прибудинкової території й дитячого майданчика не на жарт занепокоїла мешканців багатоповерхових будинків, між якими розпочалося будівництво. Тим більше що ніяких дозвільних документів людям ніхто не показував.
Спочатку поспилювали дерева, що росли поблизу, відвантажили і вивезли у невідомому напрямку частини конструкцій дитячого майданчика, – каже Юрій Федорович. – А 28 грудня нагнали техніку й стали рити котлован. Навіть коли наступного дня ківш екскаватора вигріб на поверхню два кістяки дорослих людей, а потім ще й череп маленької дитини, техніка не припинила працювати. А щоб «зіваки» не заважали копати, на місце будівництва була привезена приватна охорона, яка в брутальній формі нікого не пускала на територію. Охоронці незаконно намагалися перешкоджати журналістській діяльності працівників місцевих ЗМІ. Не реагували навіть на вимогу депутатів міської ради, які прибули на виклик людей, пред'явити дозвіл і документи на будівництво. Журналістам вдалося прорватися на відгороджену з усіх боків територію лише разом з місцевими мешканцями, які звалили паркан і скинули його в котлован.
Обурені діями забудовника, жителі міста написали звернення до міської влади і правоохоронних органів.
Нині ситуація невизначена. Паркан поновлено, але тільки навколо котловану, щоб туди ніхто не впав. Досі невідомо, хто дозволив відібрати у мешканців багатоповерхівок прибудинкову територію з дитячим майданчиком і забудувати її. А головне – звідки й чиї тут кістки?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.