Чорнобильці не підуть з-під Кабміну

29 листопада 2011, 13:51
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3305

Спроба злочинної влади придушити мирний спротив чорнобильців у Донецьку, що закінчилась трагічною смертю інваліда-чорнобильця Геннадія Конопльова, викликала цілком протилежну реакцію.

Люди не злякались, вони ще більше впевнились, що з цією владою треба покінчити. Вона не лише грабує пільговиків, плюючи на закони, вона готова вбивати мирних громадян.

Відтак по всій країні народ піднімається на свій захист і на боротьбу з злочинцями. Сьогодні на акцію протесту під Кабміном прийшло значно більше, ніж раніше, людей - близько п’яти тисяч. Влада готувалася. Біля уряду вже лаштують паркан, міцніший ніж під Верховною Радою. А поки-що стягнули туди безпрецедентну кількість «беркутівців». Вони скрізь - на підходах до Кабміну, у Маріїнському парку, вздовж дороги. Це свідчить, що в уряді панує страх. І не дарма.

Спроби «беркутівців» розігнати народ, б’ючи інвалідів-чорнобильців провалились. Люди чинять опір. З вигуками «Азарова до народу» близько тисячі чорнобильців досі  продовжують пікетувати біля будинку уряду в Києві. Всенародний рух чорнобильців прийняв рішення не припиняти акції протесту і розбити наметове містечко. Мене призначили комендантом.

Ми підемо звідси лише в двох випадках - або людям повернуть вкрадені пенсії і припиняють маніпуляції з пільгами, або ж Азарова та Тігіпка викидають з кабінетів. Злочинцям, які порушують закони, грабують народ і призводять до смертей громадян,місце не у владі, а на нарах.

 Акція протесту під Кабміном може стати безстроковою і  початком повстання людей по всій Україні. Нагадаю, до активних дій протесту щодня вдаються жителі Донецьку. Вчора  під час штурму вони виламали двері в обласній держадміністрації. Сьогодні перекрили рух ходою з труною.

Закликаю усіх українців підтримати протестуючих. Ми боремося не лише за пенсії. Ми боремося проти злочинів влади і за захист демократичних свобод для всього народу. Разом ми переможемо!

 

Олег Ляшко

Лідер Всенародного руху чорнобильців

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,влада,чорнобильці,Кабмін,радикальні дії,намети
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.