Влада не визнає Голодомор геноцидом, бо морить українців схожими методами

26 листопада 2011, 12:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3840
Влада не визнає Голодомор геноцидом, бо морить українців схожими методами

Браття та сестри! Не забудьте запалити свічки сьогодні ввечері. Бо душі невинно убієнних Голодом дивляться на нас з неба...

Цього тижня українці вшановують пам'ять про трагічну подію власної історії   Голодомор  1932-1933 років. Сталінській режим на радянській території України вилучив у селян не лише весь урожай зернових, але й відібрав усі запаси продовольства. Українці, в оточені каральних загонів, були приречені на повільну і мученицьку смерть. За останніми даними, під час Голодомору померло близько 4 мільйонів українців. Загальні людські втрати разом з 6 мільйонами ненароджених складають понад 10 мільйонів.

Це страшна трагедія, це несамовитий біль нашої нації. Масове вбивство українців найжахливішим способом, який міг тільки вигадати сталінський режим. Цинізм ще й у тому, що на повільну мученицьку смерть від голоду прирекли селян-хліборобів, відібравши у них все до останнього зерна. Багатьох людей довели до того, що вони збожеволіли та їли своїх дітей.

У той час, як дві третини українців визнають Голодомор геноцидом нації, очільник держави Віктор Янукович та голова уряду Микола Азаров цієї думки не розділяють. Регіонали не бачать в Голодоморі нічого злочинного. Кажуть, була всього лиш засуха та неврожай. В їх цинізмі нічого дивного, бо вони довели до межі виживання більшість громадян України, обікравши, зробивши їх злидарями, і щодня піднімаючи тарифи і ціни. Вони переписують  українську історію, викидають з ефіру українську пісню, ненавидять українську мову. Нищення всього українського для них звична річ.

Я закликаю усіх українців долучитися до вже не лише всеукраїнського, а загальносвітового вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-33 років. Сьогодні, 26 листопада в суботу заходи відбудуться в столицях 32 країн світу. Так само вони пройдуть по всій Україні. В Києві о 14 годині розпочнеться скорботна хода від станції метро Арсенальна до Меморіалу пам’яті жертв  Голодоморів. Там відбудеться панахида. О 16.00 ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА хвилина мовчання. 16.01 ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА акція «Запали свічку пам’яті».

Давайте кожен запалимо свічку і помолимося за душі мільйонів  так жорстоко вбитих ні в чому невинних українців. Так само помолимось, щоб подібне більше ніколи не повторилося. Ми цього не допустимо!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Голодомор,Янукович,Азаров,геноцид,Голодомор 1932-1933,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Сталінській режим,хвилина мовчання,акція «Запали свічку пам’яті»
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.